Пет неща, които германците не харесватМного българи на плажа хвърлят

...
Пет неща, които германците не харесватМного българи на плажа хвърлят
Коментари Харесай

Германци: Българите правят много мизерии по плажовете, не носят маски и не спазват никакви мерки


Пет неща, които германците не харесват

Много българи на плажа хвърлят фасовете си в пясъка. Оставят празни пластмасови чаши, мазни хартии, найлонови пликчета, пръчки от сладолед, капачки от бира и какво ли не още. Толкова ли е мъчно да ги съберат и да ги отнесат до кошчето?

В магазините половината хора не носят маски, не те изчакват, а се блъскат към търсения рафт, даже когато има задоволително място. Такова несъгласие може да се чуе изключително в магазини на една огромна немска комерсиална верига, където германците обичат да пазарят.

Сходно звучи още едно неодобрение на немските туристи: че част от българите не имат нюх за персонално пространство, че прекомерно съкратяват дистанцията със събеседника и му натрапват физическото си наличие.

" Българките възпитават децата си по чудноват метод ", споделя една млада германка, която минава с караваната и фамилията си през България в границите на околсветско странствуване.

" Ту им крещят и не разрешават, от време на време даже ги шамаросват, което при нас към този момент е неприемливо, ту пък в идващия момент ги прегръщат и целуват. Това доста обърква детето, което подсъзнателно чака ред и поредност. Не виждам също да приказват с децата, да им четат. "

Част от българите като че ли нямат никакъв ентусиазъм да дадат някакъв принос за общото богатство, откриват немски заселници в България.

" Да излезем да почистим дружно ливадата или да съберем пари, с цел да оправим резервоара за вода, да изберем оня кмет, който няма да краде, да обединим напъните си и да пожелаеме пари за ремонт на улиците и водопровода - всичко това трайно живеещите в България германци не го виждат постоянно към себе си. Макар че през днешния ден ситуацията е в действителност много по-добро от преди. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР